Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар на клуба??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
    ама като ги говорите не си вярвате
    то така стават тия неща с щракване на пръстите

а като говорите и хич не гледате, класическата секта от лятото има панорама, не е редена, ама има

2ри път по тия мъки няма да мина, мераклиите да се чувстват поканени да заемат мястото ми

а ако има мераклии могат да разгледат темата от началото, да видят защо преди не е имало календар и вероятно защо пак няма да има календар
    другарке, успокой се, снимките бих ги направил аз, но нямам под ръка дори полу-читав апарат нито пък апаратура и осветление, защото не се занимавам с фотография като професия - въпреки че уча такива неща..... не е като да не знам как стават и да си мисля че е щракане с апаратчето и пускане не светкавичката на автоматичен режим

аз не искам да правя клубен календар, а ако някой има желание и апаратурата да направи снимки, а аз ще направя дизайна - но календара няма да е клубен или да претендира да е такъв - просто ще има месеците на български примерно, и този който реши да си направи такъв ще знае , че е уникален
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      добре де, щом не ти се занимава няма те карам

някой ако е навит да направи снимки 6 или 12 само на коли без мадами и т.н......... да свирка, ше се дигнем ако трябва да ги наредим някъде

може на класическата секта една снимчица да направите яка панорамна и да се направи календар само с една снимка

Аз нито имам познанията за да направя снимките нито за предпечата ама с удоволствие бих си окачил един на стената

Но иначе според мен в тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=3402 могат да се намерят добри снимки за календар. Особено на колегата b_angelov който има доста добри снимки на колицата си

П.П. Ако имах познанията бих ги направил аз, но няма да са нищо особено. Но ако някой ги направи до предпечат имам един двама приятели дето работят в печатрници и ще ни ги направят с отстъпка
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

• като композиция снимките не стават като за календар в тази тема, иначе има някои попадения
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

като композиция снимките не стават като за календар в тази тема, иначе има някои попадения
          И ако и този път нема някоя от моите алфи там 6 се караме ве4е.Фона на 4ата го преглътнах ама календар...
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Привет на всички, ако мога да помогна с нещо само свиркайте.По принцип се занимавам с телевизия, WEB, графика и какво ли не още. За мен ще бъде удоволствие да помагам с каквото мога.
            Поздрави
            sigpic
            Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
            .:: My PRECIOUS ::.

Comment

• Първоначално публикувано от Bubuto Покажи съобщение
              Привет на всички, ако мога да помогна с нещо само свиркайте.По принцип се занимавам с телевизия, WEB, графика и какво ли не още. За мен ще бъде удоволствие да помагам с каквото мога.
              Поздрави
              то няма да има календар, не е толкова лесно явно и няма интосиазъм така че...
              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                то няма да има календар, не е толкова лесно явно и няма интосиазъм така че...
                Е от така?! Колегите май са по-интоазирани.
                2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Е от така?! Колегите май са по-интоазирани.
                  това съм го виждала

Comment

• тва като на дедо москича еееееееееееееее, същия цвят дори, решетката като че ли е малко по различна
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Може да е лимитед едишън нещо

Comment

тва като на дедо москича еееееееееееееее, същия цвят дори, решетката като че ли е малко по различна
                        може да си купиш календар, че да ти напомня за москвича цената не е много все пак само 2.60

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                          може да си купиш календар, че да ти напомня за москвича цената не е много все пак само 2.60
                          няма нужда да ми напомня , на дедо гошо още му върви автомобила
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

• значи може хората да имат калемдар за 3 лева и да е готов, а тука само уговорки от 2 години и цена от 50лв!!!!

айде да слеземе малко на земята!
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

• Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                              значи може хората да имат калемдар за 3 лева и да е готов, а тука само уговорки от 2 години и цена от 50лв!!!!

ама ти, ако искаш такъв календар и аз мога да ти направя

Comment

• Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                                значи може хората да имат калемдар за 3 лева и да е готов, а тука само уговорки от 2 години и цена от 50лв!!!!

3 лева, ама техния календар е от 1 стр. Пък и нашите страници са по-скъпи, щото са с Алфи. 13 страници по 4 кинта и идва цената.
                                Иначе добре са го барнали техния. Цвета на колата е супер, хромирани елементи... Браво!

Comment

Working...
                                X